Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A színkavalkád, amely sikert arat

A színkavalkád, amely sikert arat

Októberi akciós színkavalkád a Wipeit-on

Válaszd az alkalomhoz legmegfelelőbb szalvétát a legmegfelelőbb színben! Ebben a hónapban kedvezményesen

A Tork LinStyle® a tökéletes választás, amikor a textil luxushatású megjelenését és tapintását szeretné biztosítani, de az egyszeri használat hatékonyságát részesítené előnyben. LinStyle szalvétáink és asztalkultúra-termékeink sokkal puhábbak és tömörebbek, mint a szokásos papírtermékek, és nedvszívó képességük is nagyobb – ez pedig olyan csúcsminőségű élményt teremthet, amely miatt vendégei visszajárnak majd Önhöz.

 LinStyle® szalvéták sokféle (klasszikus és modern) színben kaphatók. A hozzá illő LinStyle asztalkultúra-termékkínálattal pedig könnyebbé tettük az Ön számára, hogy saját tematikájának és márkájának megfelelő terítékeket állítson össze, kínálja akár a legmodernebb haute cuisine fogásait, akár klasszikus, házias ízeket. Amitől pedig mindez valóban személyre szabott lesz, az az egyedi szalvétaemblémázás.

Hozza ki ételei ízét

Ha ételről van szó, a szemünk gyakran még erősebben ítél, mint a nyelvünk. Kutatások igazolják, hogy a tányér köré helyezett színek jelentősen befolyásolják az ízérzékelést. Ez az elmélet minket is megragadott, ezért felkértük Linda Lundgrent, aki ételstylistként és mesterszakácsként is a téma szakértője, hogy vegyen részt az ételek és színek párosítását bemutató katalógusunk elkészítésében. 

Tartalomhoz tartozó címkék: AKCIÓS