Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyújtson minőségi higiéniai szolgáltatást vendégeinek!

Nyújtson minőségi higiéniai szolgáltatást vendégeinek!
Mivel egyre többen élnek mozgalmas, sok utazással járó életet, fokozódik a kézhigiéniai megoldások jelentősége. A mosdóban jól megmutatkozik egy-egy vállalat értéke, és mély benyomást tehet az oda betérőkre – a kézhigiéniai megoldások pedig a mosdóban szerzett élmények alappillérét alkotják. 
 
 

 

 

Szeretnénk, ha tudná, hogy a Tork kézhigiéniai termékek széles választékát kínálja, így ügyfeleink közül mindenki megtalálja a saját mosdójába illő megoldást.
 
A formulákat bőrgyógyászatilag teszteljük, hogy használatuk biztonságos legyen, és csökkentse az allergiás reakciók kialakulásának esélyét, töltőanyagaink pedig szinte kivétel nélkül megfelelnek az EU-ökocímke és a Nordic Swan ökocímke szigorú előírásainak.
 
A Red Dot-dizájndíjjal kitüntetett adagolók választéka szintén gazdag, tanúsítottan egyszerűen használható rendszerünkkel pedig javul a kézmosás élménye. 
 
Több olyan dokumentumot és eszközt is készítettünk, amelyek segítenek Önnek a potenciális ügyfelek megtalálásában, valamint a megbeszélésekre és bemutatókra való felkészülésben. Bővebben lásd lejjebb.
A városiasodó, modern életstílus változást jelent a vendégek viselkedésében és igényeiben egyaránt. Az állandóan vibráló vendéglátásban nincs leállás. Ez a változás átalakítja a mosdóhigiéniai igényeket is - az alapvető megoldások már nem elégítik ki a vendégek elvárásait.
A mosdó már nem csak alapvető szükségeket elégít ki - vendégei itt sminkelnek, igazítják meg öltözéküket és mossák meg kezüket étkezés előtt 
Skincare_dispensers_rectangle.jpg

A vendégélmény az Ön kezében van, a Tork kézhigiéniai kínálatával pedig maradandóan jó benyomást kelthet mosdólátogatóiban. Széles termékkínálatunkkal és minden igényt kielégítő adagolóink révén segítjük Önt, hogy megtalálja higiéniai igényeire a legmegfelelőbb megoldást.