Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

 Fizetés, Szállítás
- Figyelem! Átutalásos fizetés csak netto 20 000Ft feletti rendeléstől lehetséges!
- Amennyiben nem szerződött partnerünk átutalást csak előre utalás formájában tudunk elfogadni!


A Vevő a következő fizetési módok közül választhat: utánvét, előre utalás, utólagos átutalás, ileltve helyben történő átvétel esetén készpénz. Az Eladó bankszámlájára történő előre utalás csak szerződött partnereink számára lehetséges. A vételár teljes kiegyenlítéséig az áru az Eladó tulajdonában marad. Amennyiben a Vevő a fizetési határidőig nem egyenlíti ki a vételárat, úgy az Eladó jogosult elállni a szerződéstől.
A kiszállítás Budapesten "Higiexpressz" szolgáltatásunk keretén belül történik. 
Budapesti, Budaörsi megrendelések nettó 15 000FT felett díjmentesen kerülnek kiszállításra. 
Ezen végösszeg alatti rendeléseknél +2000Ft szállítási díj kerül felszámolásra
.
Vidékre 20kg-ig a GLS futárszolgálat, illetve raklapos áru esetén egyéni szállítmányozót bízunk meg. A Vevőnek kell gondoskodnia arról, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol biztosított a küldemény munkaidőben (munkanapokon 8-17 óra között) történő átvétele. Az átvételre a Vevő, illetve a Vevő által megadott szállítási címen tartózkodó egyéb személy jogosult. A kiszállítás várható napjáról és időpontjáról a Vevő a Szállítmányozóval utóbbi ügyfélszolgálati telefonszámán tud egyeztetni. A Vevő köteles az Eladónak megtéríteni a sikertelen kiszállítás miatti költséget. A küldemény sértetlenségéért a felelősség a küldemény kézbesítésétől kezdve átszáll a Vevőre, ezért a Vevő kötelessége kézbesítéskor a küldeményt megvizságlni és amennyiben azon külsérelmi nyomokat talál, választása szerint a) megtagadni az átvételt, b) jegyzőkönyvet felvetetni a sérülésről a kézbesítő futárral/fuvarozóval, annak egy példányát megtartani. A Vevő bármilyen sérülést köteles az Eladónak haladéktalanul írásban jelenteni.

A megrendelt árut utánvét esetén nem szükséges személyesen átvenni, átutalás esetén a megrendelt terméke(ke)t csak a Vevő veheti át, illetve a megrendelés során a "Megjegyzés" rovatba feltüntetett személy. Rendelésedet bármely napon, bármely időben fel lehet adni, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és visszaigazolja. Szállítási határidő általában 3 munkanapon belül.